Stoptober

Stoptober is samen 28 dagen niet roken in oktober. Meedoen aan Stoptober is een van de beste beslissingen die je kunt nemen. En dit is het moment!

Het geheim van Stoptober zit hem in de positieve aanpak en de ondersteuning, waar je ook bent en wanneer je maar wilt. 

Stoppen met roken kan lastig zijn. Toch weten we uit ervaring dat het kan. Zelfs als je heel veel rookt. Of al heel lang rookt. De afgelopen jaren hebben meer dan 300.000 rokers met elkaar bewezen dat Stoptober werkt. Hoe dat kan? Kort gezegd: door het samen te doen. 

De afgelopen jaren hebben geleerd dat die positieve aanpak, de steun via de app én van andere stoppers het verschil maken. Je staat er nooit alleen voor. Bovendien zijn 28 dagen goed te overzien. En wist je dat je na die 28 dagen vijf keer meer kans hebt om blijvend te stoppen? Dat verklaart het succes van Stoptober.

Uw NVA acupuncturist is uw bondgenoot in het streven naar een leven zonder roken. Natuurlijk moet u het zelf doen. Uw motivatie om er definitief mee op te houden is dan ook heel belangrijk. Het meest succesvol blijkt de methode te zijn die zowel de lichamelijke als de geestelijke afhankelijkheid doorbreekt. 
De acupuncturist besteedt daarom aan beide aspecten aandacht en geeft u tips over hoe om te gaan met een leven zonder nicotine. 

Wat doet acupunctuur?Behandeling met acupunctuur versterkt de longenergie en verbetert de wilskracht. Uw vitaliteit keert veelal snel terug en u voelt zich energieker. Daardoor wordt volhouden gemakkelijker.

Deel dit