079 - 316 50 73 info@dezorgpraktijk.nl

Aangezien de wereld steeds kleiner wordt met de komst van de vliegtuigreizen, heeft men het comfort en het gemak en het plezier ervaren van verafgelegen plaatsen, die eerder niet beschikbaar waren. Jet travel is echter ook de oorzaak geweest van het feit dat talloze mensen ongelukkig worden door de Jet Lag.
Reizigers en luchtvaartpersoneel klagen over extreme vermoeidheid, misselijkheid, hoofdpijn, geheugenproblemen, concentratie problemen, slaap- en eetverstoring, verhoogde gevoeligheid voor infecties, depressie, angst en andere problemen.

Kan acupunctuur helpen bij een jetlag?

De ontregeling van de biologische klok kan met behulp van acupunctuur  op een eenvoudige wijze weer ingeregeld worden door het prikkelen van een paar acupunctuurpunten, dit kan met een acupunctuur naald of via het masseren (acupressuur) van de acupunctuurpunten. De biologische klok wordt dan a.h.w. weer gelijkgezet, aangepast aan het nodige dag en nachtritme.

Daarnaast bestaat er een combinatie van homeopathisch middelen (jet ease of no-jet-lag) wat uiteindelijk hetzelfde doet. De combinatie van deze twee, de acupunctuur en jet ease werkt helemaal super.

Beide behandelmethoden zijn in De Zorgpraktijk aanwezig en wij zijn de enige in Zoetermeer die deze combinatie leveren.

Een fijne vliegvakantie!