079 - 316 50 73 info@dezorgpraktijk.nl

U heeft last van een chronische achillespeesontsteking of een tennisarm en die wil maar niet herstellen? Een hielspoor of een rotator cuff (manchetspieren) probleem  zijn ook van die hardnekkige klachten en u heeft onvoldoende baat bij  shockwave therapie of zooltjes. Dan is er tegenwoordig Echogeleide Percutane Electrolyse (EPTE®), of ook wel Percutaneous Needle Electrolysis (PNE)
Echogeleide Percutane Electrolyse (EPTE®) is een nieuwe innovatie in de behandeling van slecht herstellende pees klachten.

Bij elektrolyse wordt gebruik gemaakt van een twee polige galvanische stroom, waarbij onder de positieve pool een andere reactie plaats vindt dan bij de negatieve pool, maar met als doel het herstellen van het geïrriteerde weefsel. Bij de behandeling wordt een dunne naald ingebracht in de pees en deze wordt onder stroom gezet.

Of beter de pees toch maar behandelen met acupunctuur.

Hetzelfde effect is ook te bereiken met acupunctuur.
Vooral bij klachten aan de:
supraspinatuspees
knieschijfpees
achillespees
epicondyl
fascia plantaris
hamstrings
deze zijn allemaal te behandelen en met goed gevolg en de behandeling acupunctuur is niet tot veel minder pijnlijk in vergelijk met de EPTe behandeling. Naast de lokale klacht in de pees wordt bij de acupunctuur behandeling natuurlijk ook gekeken naar de totale constitutie.
Ook niet onbelangrijk is dat de zorgverzekeraar de behandeling acupunctuur vergoed vanuit de aanvullende verzekering, zie het vergoedingen overzicht op deze site